Alle cursussen >  Natuurfotografie > Foto review

Foto review

Gevorderd - Online

workshopimg

€ 79,00

Workshop boeken

Video

Wat ga je leren?

Tijdens een online foto-review krijg je adviezen hoe je jouw stijl verder kunt uitbouwen, hoe je op een andere manier naar het onderwerp kunt kijken, hoe je foto's kunt maken met meer of een andere uitstraling en hoe je een evenwichtig en sterk portfolio opbouwt. Er is tevens alle ruimte voor jouw vragen!

Cursusbeschrijving

Een fotoreview is er voor zowel de beginnende als gevorderde fotograaf.

Je bent al een tijdje aan het fotograferen en wilt graag feedback op een aantal van jouw foto's om je op het juiste spoor te zetten op jouw fotografische reis.

Óf je bent een gevorderde fotograaf en er aan toe jouw werk meer onder de aandacht te brengen. Een goed gepresenteerd en zorgvuldig samengesteld portfolio is daar een waardevol en essentieel hulpmiddel bij.

In beide gevallen is een fotoreview een mooie manier om je te helpen jouw unieke kijk en benadering van jouw eigen werk te begrijpen en hoe je hierop het beste kunt voortbouwen.

Wil jij een volgende stap zetten op jouw fotografische reis? Boek dan een fotoreview!

Een week voor jouw review datum stuur je tussen de 10-15 foto's op waarna we tijdens een Skype sessie gedurende 1 uur jouw foto's bespreken. Je krijgt adviezen hoe je jouw stijl verder kunt uitbouwen, hoe je op een andere manier naar het onderwerp kunt kijken, hoe je foto's kunt maken met meer of een andere uitstraling en hoe je een evenwichtig en sterk portfolio opbouwt. Er is tevens alle ruimte voor jouw vragen!

Vereisten voor de cursus

  • 10-15 foto's die je wilt bespreken
  • een computer voor de online bespreking

Over de instructeur

Mijn naam is Annemarie Hoogwoud, geboren en getogen in Amsterdam en na wat omzwervingen nu woonachtig in Friesland. Toen ik 15 jaar was nam mijn buurman mij mee in zijn wereld van de fotografie. Avond na avond keek ik dia’s van zijn reizen naar IJsland en Groenland. Mijn eerste camera kreeg ik van hem. Daar, tijdens die avonden, ontstond mijn passie voor de fotografie. Ik maak beeldpoëzie en gebruik licht, kleur en compositie op een zodanige manier dat de zachtheid wordt benadrukt en dat de schoonheid van de wereld zich als vanzelf ontvouwt. In een soms hectische, onrustige en harde wereld, hoop ik dat mijn beelden je inspireren stil te staan en te reflecteren. Door de tijd te nemen ga je meer zien en anders kijken.

Bekijk workshopsite

Favoriete foto instructeur

Momenteel is dit mijn favoriete foto! Het is een dubbel opname waarbij kunst en bloemen samenkomen. Deze foto straalt voor mij het voorjaar uit. De periode, zeker nu, van hoop en verlangen, van nieuw leven. 

Ik hou ervan te experimenteren en te zoeken naar mooie combinaties, waardoor de expressiekracht sterker wordt en een foto transformeert naar kunst, waarbij je je afvraagt waar je nu eigenlijk naar kijkt en wat je ziet.