Alle cursussen >  Trouwfotografie >  Utrecht > Workshop Moment Design

Workshop Moment Design

Utrecht - Gevorderd - In een groep

workshopimg

€ 367,-

Workshop boeken

Voorbeeldfoto’s

Wat ga je leren?

- Achtergrond informatie over Moment Design Technieken
- Oefeningen om de techniek beter te beheersen
- Tools om mensen ongeposeerd en natuurlijk op de foto te zetten
- Uitleg over de Gespreksstof-boekjes
- En we gaan oefenen met een koppel

Cursusbeschrijving

WAT IS MOMENT DESIGN?
Moment Design is een heerlijke fotografietechniek om mensen ongeposeerd, ontspannen en natuurlijk op de foto te zetten. Je koppels, gezinnen en zakelijke klanten krijgen een geweldige ervaring dat zoveel meer is dan eventjes "een foto maken". Op deze manier kun je plezier, warmte en diepte in je shoot creëren. Echt een ervaring die je klant zich nog lang blijft herinneren. Super voor mond-tot-mond reclame. En dat is de beste reclame, toch?

Meer weten over dé Moment Design techniek? Als een van de eerste Teachers in Nederland en als Moment Designer vertel ik je er heel graag over. Tijdens deze workshop vertel ik waar de techniek vandaan komt en hoe ook jij het kunt toepassen. Het is geen technische fotografie-workshop maar een methode om eerlijke en oprechte emoties op de foto te krijgen. Na de theorie is er een demonstratie met een koppel om het geleerde in praktijk te laten zien. Ook mag je zelf aan de slag.

Vast een voorproefje lezen van Gespreksstof? Download onze gratis Gespreksstof Mini hier:  https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/n7c7f5

Meer info: https://fotografie-academie.nl/workshop-moment-design/

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?
Deze workshop is voor fotografen die zeer geïnteresseerd zijn in het vastleggen van natuurlijke en eerlijke emoties. Aan de hand van voorbeelden worden technieken uitgelegd waardoor je dit zelf ook kunt bereiken. Ook zullen we in de praktijk de technieken gaan oefenen met een koppel. De groep blijft klein, maximaal 2 personen ivm Corona.

WAAR WORDT DE WORKSHOP GEGEVEN?
Vanuit het centraal gelegen Utrecht geven we deze workshop. De huiselijke locatie is zeer goed bereikbaar via de snelweg en in de straat kun je gratis parkeren. Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken.

Mocht je een groep van fotografen bij elkaar hebben is het ook geen probleem naar jullie toe te komen.

Dé workshop voor fotografen die voor echte momenten gaan!
€ 367 incl. btw.

 

Vereisten voor de cursus

Interesse in het fotograferen van mensen. Je hebt een camera nodig en iig basiskennis van fotografie en een gezonde dosis enthousiasme!!! Ook voor fotografen die al jaren bezig zijn en al veel kennis hebben is dit een welkome aanvulling.

Programma

Bekijk alle data van deze cursus

Datum

12-05-2021

Locatie

Utrecht

Over de instructeur

Wij zijn Heleen Klop & Wim Blom. Een fotografen-echtpaar uit Utrecht dat zich heeft gespecialiseerd in het zo echt en ontspannen mogelijk fotograferen van mensen. ALLE mensen. Want wij zien dat als we mensen laten ontspannen de maskers af gaan voor onze lens. Iedereen is fotogeniek met onze hulp. Echte emoties, echte liefde en echte schaterlachbuien, wij weten hoe we dat bij jou naar boven kunnen halen met onze speciale Moment Design techniek. Als een van de allereerste gecertificeerde Moment Design teacher in Nederland geven we ieder jaar workshops aan andere fotografen. Als NLP Master Practitioner en NLP Trainer geven we je handige tools om het contact met je klant te verdiepen.

Bekijk workshopsite

Favoriete foto instructeur

Deze foto is gemaakt op een regenachtige dag tijdens een workshop. Ook in het bijzijn van 8 fotografen is het mogelijk sfeer en intimiteit te creëren bij koppels. 

Luc kreeg 1 min de tijd om zijn vriendin aan het blozen te krijgen door iets in haar oor te fluisteren. Gelukt! :-)